fredag den 22. marts 2013

Bmx2Go...


Sport 2 Go
Ikast BMX klub deltager sammen med 15 andre sportsgrene i "Sport2Go" - et landsdækkende initiativ for at få "gang i hjulene" hos børn og unge!
For 300 kroner er der adgang til en række idrætsgrene på dag-til-dag basis. Det hele kan benyttes ubegrænset i perdioen fra 2. april - 21. juni 2013.

I klubben er der Sport2Go mandage og onsdage - og selvfølgelig træning for klubbens kørere tirsdag og torsdag!

Målgruppen er børn og unge som ikke har lyst til at binde sig i én bestemt klub, men har lyst til bevægelse og udfordring - dét kan vi give med BMX !
"Baggrund for Sport2Go
Mange unge mennesker har brug for fleksibilitet i deres fritid. Ungdomslivet og foreningernes forholdsvis stramme struktur gør, at der sker et drastisk fald i børns idrætsdeltagelse, når de kommer i teenagealderen. Samtidig har nutidens unge ofte et stort behov for at prøve sig selv af indenfor mange forskellige idrætsaktiviteter. Sport2Go giver de unge mulighed for netop at afprøve mange forskellige sportsgrene samtidig med at tilbuddet imødekommer de unges behov for fleksibilitet. Med et Sport2Go-pas kan de unge fra dag til dag tilmelde sig den sportsgren, de har lyst til at deltage i den pågældende dag.
" (kilde: http://www.sport2go.dk/til-dig-som-voksen.aspx )

Se BMX tilbudet her: http://www.hib.sport2go.dk/bmx.aspx