torsdag den 25. april 2013

Nyt fra bestyrelsen...

Hej alle!

Vi har den 24 april holdt møde i bestyrelsen og haft disse punkter oppe at vende: 

Rygepolitik

Efter opfordring fra en forældre indføre vi en mild rygepolitik i klubben under træning dette drejer sig både om tobak og damp rygning.
Frem over henstiller vi til at rygning foregår nede ved træhuset så rygning ikke bliver lige i hovedet på børnene.
Vi håber dette vil falde i god jord ved alle forældre :-)

Holdledere til løb

Vi har også bestemt at under løb ur som dmu at det KUN er holdleder der må have kontakt med de børn der deltager i løb fra det tidspunkt de holder i parc ferme/opmarksbåsene. det skal overholdes og man skal have respekt for at den udnævte holdleder har styr på det.dette gælder også målområde.
Det vil stadig være forældrene der skal sørge for at køren bliver sendt om i parc ferme/opmarksbåsene - der vil ikke blive ledt efter dem når heatet skal sættes i gang.
Nye kører vil selvfølgelig blive hjulpet så de ikke kommer for sent til start :-)

Arbejdsweekend, 11. - 12. maj

Denne weekend skal vi lave bane ny belægning, og det er et større projekt. 
Klubben arrangere fælles spisning lørdag aften og mulighed for at overnatte i eget telt eller campingvogn så vi rigtig kan blive rystet sammen.og få en øl eller to:-) vi vil får de børn der er der den aften sætte et fjernsyn op i klubhuset købe lidt godter og sodavand og sætte en film på så de rigtig kan hygge sig. 
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG (evt. kun lørdag eller søndag)

Jubilæumsløb, 15. juni

Sæt gerne X i kalenderen 15 juni der har jubilæumsløb med fælles spisning om aftenen med en fornuftig kuvert pris vi håber også på hjælp til at afholde løbet og ugen op til løbet skema med opgaver vil komme inden længe:-) 
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG SOM HJÆLPER 

Sponsorløb, 20. august (støtte til ny gate)

Tirsdag den 20. august vil vi afholde et sponser løb med en præmie til den kører der optjener flest penge til klubkassen til vores store projekt inden 2014 en ny gate som vi skal have for stadig at kunne afholde løb.der er også søgt midler til denne opgave.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen