torsdag den 24. april 2014

Informationsmøde tirsdag den 29. april

Jeg vil  gerne indbyde forældre/pårørende til et ganske uformelt informationsmøde om klubben generelt, klubbens bestyrelse, økonomi, regler, udstyr, løb osv. Jeg har ikke tænkt mig at lave nogen form for agenda, men håber, at I har en masse spørgsmål, så vi kan få en hyggelig stund i klubhuset, mens kørerne er på banen til tirsdagens træning (den 29. april).

Jeg vil gerne understrege, at der ikke findes dumme spørgsmål! Vi har alle været nye i denne sport og i denne klub, og nogen gange er det nødvendigt at spørge for at finde ud af, hvordan tingene hænger sammen. Jeg svarer gerne på spørgsmål både som kasserer og som mor til en af vore kørerer. Der er ikke sikkert, at jeg kan svare på alt, men så er der måske andre, som kan - eller vi kan undersøge det og finde svar. Skulle der være noget, som I absolut ikke vil spørge om foran andre, så kan i evt. besvare denne mail, og så skal jeg nok svare på det på tirsdag.

Håber, at så mange som muligt vil deltage! (Der er sidde-pladser til dem, som kommer først) :-)

Med venlig hilsen

Gitte Hagelskjær
Kasserer, Ikast BMX Klub